Podcasts met Roos Schlikker

Een poosje geleden sprak ik voor Care4migraine met Roos Schlikker over migraine, haar ervaringen en zo’n beetje alles wat erbij komt kijken als de aanvallen vanuit het niets ineens dagelijkse kost zijn.

Te gast in een podcast

De afgelopen periode werkte Teva Pharmaceuticals aan een website en app die mensen kan helpen meer grip te krijgen op hun migraine. Eén van de onderdelen is de podcast ‘Leven met migraine’, waar ik met veel plezier een bijdrage aan mag leveren. Er staat nu een eerste podcast online: in deze aflevering vertel ik over mezelf en mijn boek Motel

Motel Migraine in prijs verlaagd

Mijn boek Motel Migraine is vanaf nu verkrijgbaar voor € 9,50 inclusief verzendkosten – en een persoonlijk berichtje natuurlijk als je dat wilt! Stuur me een mailtje of DM als je er eentje wilt (of twee, of drie). Ook mooi voor wachtruimten en koffietafels van zorgorganisaties.

Over hupsen en hoofdpijn

Donderdagavond met z’n tweeën op de bank. Hij zit nog even rustig want flinke dag achter de rug; ik zit nog even rustig want migraine hangt in de lucht:

Met z’n allen

Vannacht werd ik wakker met knallende koppijn. Het lijkt of onze bijna-kleuter dat raadt, want prompt hoor ik ‘m uit bed springen en onze kant op schuifelen. “Mag ik even bij jou slapen mama?”. We komen overeen dat hij vijf minuutjes bij mij mag liggen en dat -ie- dan teruggaat naar z’n eigen bed. Ik moet er toch uit, want

Motel Migraine bij Women INC.

Dinsdag 12 september is de Dag van de Migraine. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de hersenziekte en mogelijke oplossingen, en om het taboe rondom migraine weg te nemen.

Op Viva.nl

Item op Viva.nl over fabels en misverstanden over migraine: Hoewel in Nederland meer dan twee miljoen mensen last hebben van migraine, zijn er nog steeds veel misverstanden over. Migraine is slechts heftige hoofdpijn en een aspirientje kan het toch wel oplossen? Niet dus. Tijd om die fabels – op de Internationale Dag van Migraine – de kop in te drukken.