Stadhuiskrant Den Helder

Voor alle inwoners van Den Helder: de allerlaatste editie van de Stadhuiskrant met interviews, weetjes en handige informatie over het nieuwe stadhuis.

Terugblik wethouders Hollands Kroon

Voor gemeente Hollands Kroon sprak ik met de drie wethouders over tien jaar Hollands Kroon. Hoe zien ze de ontwikkeling van de gemeente? Wat zijn mijlpalen geweest?

Verkiezingen Den Helder

Voor alle inwoners van Den Helder: een verkiezingsmagazine vol interviews, weetjes, handige informatie over het stemmen en natuurlijk de partijprogramma’s.

Voor Greenport NHN

Namens Greenport NHN drie keer een drieluik over project Erfkwaliteit voor in het magazine ‘De Kop werkt aan erfkwaliteit‘.

Voorstelposter

Voor basisschool De Meerpaal maakten we -na een aantal wisselingen van leerkrachten- een poster waarop het complete team zich nog eens kort voorstelt – extra handig op het moment dat ouders en leerkrachten elkaar door coronamaatregelen minder snel tegenkomen. Vormgeving door RedDesign.

Voor OpKop.nl

Voor OpKop.nl maakte ik onder andere een artikel over Agro Care (op foto) en een artikel over Van der Bel BV.

Interview voor Greenport NHN

In de eerste fase van de coronacrisis en -maatregelen sprak ik met Bob van der Hout en Rien van Tilburg over het partnerschap van Rabobank Noord-Holland Noord en Greenport Noord-Holland Noord NHN

Over stages en zzp’ers

Zo vind je nog eens wat…de voorkant van mijn stagedossier toen ik in het derde jaar zat van de hbo-opleiding Communicatie.

Rabo & Co

Van online magazine (samen met RAADHUIS creative agency) naar magazine Dichterbij naar het nieuwe Rabo & Co van Rabobank Kop van Noord-Holland: